Infoavond Effectieve Micro-organismen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
- 21/03/2019
20:00 - 22:00

Locatie
Station M

Categorieën


Groenere planten, een gezondere tuin, zuiverder water …
Dit alles door Effectieve Micro-organismen, kortweg EM genoemd.

EM is een combinatie van nuttige, opbouwende micro-organismen die 100% biologisch zijn. Het geheim van de krachtige werking zit in de uitgekiende samenstelling, ontwikkeld door de Japanse landbouwprofessor Teruo Higa.

Met EM kun je op 100% natuurlijke wijze je huis schoonmaken, de was of afwas doen, je gootsteen en afvoerbuizen ontstoppen, hinderlijke geuren elimineren, maar ook je vijverwater ontalgen etc.

Wijzelf gebruiken het vooral bij de planten en het gevolg is snel zichtbaar: beter wortelende stekken in veel kortere tijd, groener blad, langer durende bloeikracht, fel verbeterd bodemleven. De tuin en kamerplanten gaan weerbaarder zijn tegen alle negatieve invloeden zoals schimmels en plagen. Kortom: veel sterkere planten. 

Op 21 maart organiseren wij een info avond rond EM. Spreker op deze avond is Raf Thomassen van Agriton, officiële invoerder van EM in België. Op deze avond kom je te weten wat EM is en waar je het voor kan gebruiken. Raf laat zien hoe je organische resten uit tuin en keuken kunt fermenteren tot Bokashi, supervoeding voor kamerplanten en tuin!

Je kunt je hier aanmelden.

Reacties zijn gesloten.