Plantenasiel ook te vinden op internationaal tennistoernooi Libéma Open

Ook op een groot internationaal tennistoernooi is duurzaamheid een belangrijk onderwerp van gesprek. Op Libéma Open (één van de belangrijke voorbereidingstoernooien op Wimbledon) is bewust gekozen het evenement te verduurzamen. Door te kiezen voor tweedekans plantjes van het plantenasiel wordt weer een stap in de goede richting gezet. De planten fleuren het horecagedeelte van de VIP-tent en terrassen op en worden na anderhalve week weer terug bij het asiel afgeleverd: voortaan geen planten meer bij het afval. 15-0.

Het plantenasiel krijgt daardoor ook internationaal steeds meer bekendheid. Door de samenwerking met PPS (Professional Project Solutions) uit Tilburg (i.o.v. Maison van den Boer) weet ook het internationaal bedrijfsleven Plantenasiel PlantAardig te vinden. 30-0.

Deze en andere samenwerkingen maakt nog maar weer eens duidelijk dat het begrip plantenasiel niet meer weg te denken is uit onze huidige samenleving. 40-0.

Tot slot willen we al onze vrijwilligers nog maar eens bedanken voor hun inzet van afgelopen week. Zelfs de grote spoedklussen worden met enorm enthousiasme aangepakt. Binnen no-time was er een resultaat waar trots op teruggekeken mag worden!

Game, set and match!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *