Plantenruilmarkt

Op zondag 16 oktober 2022 organiseert plantenasiel Plantaardig op haar locatie op de Galbergen (Mol) een plantenruilmarkt. Op deze markt kun je je binnen- en buitenplanten, zaden, stekken, kruiden, bollen en knollen ruilen.
De markt start om 11 uur en duurt tot 15 uur (of langer indien de belangstelling groot is). Uiteraard is de toegang vrij. Iedereen is welkom, markt is voor zowel particulier als vereniging. Maar ruilen is de boodschap.

Ideaal moment dus om je tuin in te duiken, de te grote planten te scheuren, knollen uit te graven en wat al nog meer en deze op onze ruilmarkt van hand te laten wisselen. We zorgen voor droog weer voorzieningen, dus bij slecht weer is er geen excuus niet te komen 🙂
Onze BuitenBosBar is de gehele middag geopend, dus ook voor allerlei drankjes en diverse versnaperingen kun je bij ons terecht.

De plantenruilmarkt vindt plaats op het terras van de vzw PimperNieuw, Don Boscostraat 33 (Galbergen) te Mol. Met vragen over de markt kun je terecht op het mailadres plantaardig@pimpernieuw.be

Reacties zijn gesloten.