Standhouders informatie Lentekriebels Markt

Wanneer en voor wie?

Het centrale thema van de markt is ‘natuur / duurzaamheid’ met een gevarieerd aanbod.
Voor verenigingen / particulieren die bijv. streekproducten, natuurlijke verzorgingsproducten, honing, groenten, kruiden, planten, … aanbieden en creatieve duizendpoten die hun eigen creaties willen laten zien.

De markt vindt buiten plaats op de terreinen van de Galbergen. Je mag een partytent meenemen om droog te zitten bij eventueel vochtig weer. Maar daar gaan we natuurlijk niet van uit 🙂

De markt gaat door op 16 april 2022, start om 13 uur en eindigt om 19 uur.

Wie mag deelnemen?

Elke vereniging / particulier die zich kan vinden in het thema van de markt. Om een evenwicht in het aanbod te behouden, kunnen de organisators verkopers weigeren.

Kosten deelname

De huur van een standplaats bedraagt 5 euro. Je kan (maximum 3) tafels reserveren. Afmeting van een tafel is 1.50m x 0.75m. We vragen een waarborg van 10 euro, deze krijg je cash terug op het einde van de markt bij inleveren van je tafelnummer.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging met de betalingsgegevens. Je mag ook enkele foto’s opsturen van stand/ kraam of creaties. Deze gebruiken we om reclame te maken op social media. We bezorgen je dan ook een digitaal affiche om zelf reclame te maken op social media. Foto’s kun je sturen o.v.v. naam naar atelier@pimpernieuw.be.

Wanneer opstellen?

Standhouders zijn welkom op 16 april vanaf 11u bij PimperNieuw, Don Boscostraat 33 in Mol, op de terreinen van de Galbergen. Er is een gratis parking voorzien voor de standhouders. Nadat we je plaats hebben toegewezen, kan je je stand klaarzetten. De Lentekriebels Outdoor Markt opent haar deuren om 13 uur. We sluiten af om 19 uur.

Hapjes en drankjes

PimperNieuw zorgt voor een gezellige bar met hapjes en drankjes tegen democratische prijzen.

Ongevallen en diefstal

PimperNieuw kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, diefstallen en geschillen tussen verkopers en kopers of kopers onderling.

Inschrijven en bijkomende informatie

Inschrijven is mogelijk tot 9 april 2022. De plaatsen zijn beperkt. Vul je gegevens in op het onderstaand formulier. Mocht je meer informatie willen, bel naar Riet op telefoonnummer 0472 81 27 66.

Inschrijformulier

Ik wil mij graag aanmelden voor een standplaats op de PimperNieuw Lentekriebels Ourdoor Markt van 16 april.
De markt vindt plaats op de Galbergen in Mol, Don Boscostraat 33.

Ik stort het bedrag van €15,- (borg van €10,- plus €5,- standplaats) op rekeningnummer BE74 8939 4407 5807 t.n.v. PimperNieuw vzw. Onder vermelding van naam en als mededeling ‘Lentekriebels Markt’. Na deelname aan de markt ontvang ik €10 borg terug.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging met de betalingsgegevens. Je mag ook enkele foto’s opsturen van stand / kraam of creaties. Deze gebruiken we om reclame te maken op social media. We bezorgen je dan ook een digitaal affiche om zelf reclame te maken op social media. Foto’s kun je sturen o.v.v. naam naar atelier@pimpernieuw.be.

Reacties zijn gesloten.