Workshop Geschenken inpakken met stof

EEN WORKSHOP VAN PIMPERNIEUW VZW EN HET HOMMELHOF

Duurzaamheid is (s)tof!

PimperNieuw vzw en Het Hommelhof hebben elkaar al eerder gevonden omwille van hun gemene deler: duurzaamheid.

Pimpernieuw vzw biedt in een gezellig atelier werk en activiteiten aan mensen die niet op de reguliere arbeidsmarkt terecht kunnen, of er zich niet thuis voelen. Met tweedehands materialen worden via upcycling nieuwe unieke producten gecreëerd. 

Het Hommelhof richt de aandacht op speelse wijze op natuurbeleving en duurzaamheid via workshops, activiteiten en feestjes en helpt mensen om via vieringen hun band met de natuur te herstellen. Ook bij Het Hommelhof leeft de liefde voor hergebruik en upcycling. 

Op deze warme markt, te midden van mensen met een voorliefde voor handgemaakt moois, bieden wij een workshop waarin je kan leren om je geschenken duurzaam en mooi in te pakken met stof. Voor deze workshop wordt een vrije bijdrage gevraagd die wij, na aftrek van onze onkosten, doorstorten aan het goede doel. Wij voorzien stof maar voor de doorwinterde fans van hergebruik: aarzel niet om je oude doeken of sjaals mee te brengen. Het formaat van de stof maakt niet zo veel uit, zo lang ze maar vierkant van vorm is. Duurzaamheid is (s)tof!

Reacties zijn gesloten.