Dag van de vrijwilliger

Dankjewel lieve vrijwilliger! Ondanks het vreemde jaar waarin alles anders is dan anders, willen wij je enorm bedanken voor je hulp , je inzet, je flexibiliteit, je vrolijkheid , je ‘schouders eronder’ attitude en natuurlijk je gouden handjes.  Zonder jou zouden we nu niet zijn waar we nu staan.  DANKJEWEL !!!!!!

Lees verder

Plantenasiel iedere woensdagavond open!

Woensdag 18 november, van 18u tot 20u30, de eerste keer dat we ‘s avonds open zijn. En met al die lichtjes ziet het er supergezellig uit. Onze asielplantjes zijn alvast enthousiast.Wie komt ons adopteren? Vanaf heden dus iedere woensdagavond open van 18 – 20.30 uur.

Lees verder

Plantenasiel in het nieuws

Onze verhuizing heeft ook de belangstelling gewekt van enkele online en offline kranten. Er zijn leuke artikelen verschenen. Het eerste artikel verscheen op de online website Nieuwsuit.be. Je kunt het hier nog teruglezen. Het tweede artikel verscheen in de Gazet van Antwerpen van maandag 14 september.

Lees verder

We zijn verhuisd!

Voorzijde nieuwe pand PimperNieuw en plantenasiel plantaardig

Vanaf zaterdag 12 september heten wij je terug van harte welkom op onze nieuwe locatie, Sint-Antoniusstraat 2, in Mol-Donk. Het oude cafe naast het parochiecentrum hebben wij volledig omgebouwd tot plantenasiel en upcycle atelier. Open op maandag en vrijdag van 13-17 uur en zaterdag van 11-16 uur.

Lees verder

Plantenasiel terug open!

Eindelijk! Eindelijk zijn we weer terug open! Eindelijk weer normaal terug met onze vingers door de aarde wroeten, de blaadjes strelen, stekjes maken, praten tegen de plantjes. En jij als bezoeker bent natuurlijk ook terug welkom! Maar we doen het wel veilig. De winkel is uit veiligheidsoverwegingen gehalveerd. Coronaregels: max….

Lees verder

Thomas More mannen upgraden plantenasiel

Maandag 18 mei zijn vier knappe koppen van de Thomas More Hogeschool Toegepaste Informatica aan de slag gegaan in het plantenasiel. Voor hun eindproject maken ze een volautomatisch planten licht-en watergeefsysteem, waarbij licht, water en luchtvochtigheid continu worden gemeten en aangepast aan de behoefte van de plantjes. In deze video…

Lees verder

PimperNieuw in de GvA

Dit weekend staan we in de weekendeditie van de Gazet van Antwerp. Leuk en vlot geschreven artikel, mooie foto’s en weer fijn te lezen wat PimperNieuw allemaal te weeg brengt bij onze vrijwilligers. Voor degenen die geen kans hebben gehad het artikel te lezen, plaatsen we het hier nogmaals. Vorige…

Lees verder